вівторок, 26 квітня 2011 р.

"ТЕРНОПІЛЬ - НАШЕ МІСТО МАЙБУТНЬОГО"

      Міський конкурс дитячого малюнку "Тернопіль - наше місто майбутнього" проводиться асоціацією міський громадських організацій "Фонд розвитку міста Тернополя ім. Володимира Лучаковського" та Тернопільською міською радою з метою виховання у дітей та молоді патріотичних почуттів до рідного міста, розвитку, підтримки та популяризації дитячої творчості,а також можливістю застосування дитячих творчих робіт у створенні проектів розбудови міста.
      Конкурс триває рік (грудень 2010 - грудень 2011 р.), проходить у три етапи:
  • I - початковий - грудень 2010 року. 
  • II - основний з 1 травня по 31 травня 2011 року. 
  • III - підсумковий - жовтень - грудень 2011 року.
      Конкурс проводить за наступними напрямки образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва:
  • графіка;
  • живопис; 
  • декоративно-ужиткове мистецтво;
  • комп’ютерна графіка.
      Учасниками конкурсу можуть бути діти віком від 5 до 17 років.
      Унікальність конкурсу у тому, що на кожному з етапів буде представлено експозицію дитячих робіт та організовуватимуться благодійні аукціони з продажу кращих дитячих робіт. Кошти накопичуватимуться на благодійному рахунку упродовж 2011 року.
      Кожна дитина мріє про майбутнє ,про місто, де вона житиме, коли виросте. Участь у конкурсі дає можливість кожному маленькому та юному тернополянину виразити власні думки, мрії, побажання щодо того, яким має бути місто Тернопіль. І не лише відобразити дитячу мрію, а щей перемогти. Адже конкурс під гаслом "Мрій і перемагай!". А дорослі прислухаються і втілять дитячі мрії в життя.
      Після проведення підсумків конкурсу у грудні 2011 року, завдяки зібраним благодійним коштам, один великий дитячий проект, одна дитяча мрія стане реальністю.
      Твори подаються в АМГО "Фонд розвитку міста Тернополя ім. Володимира Лучаковського" за адресою вул. Родини Барвінських 4, протягом проведення конкурсу але не пізніше 30.05.2011 року.
       Організатори конкурсу вже сьогодні очікують на роботи від творчих, енергійних, унікальних маленьких та юних тернополян, адже 5 червня 2011 року відбудеться благодійний аукціон конкурсу,який стане першим кроком до реалізації мрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар